Clos Mèdol Bag in Box

English version click here: ENGLISH

Para la versión en Español pulse aquí: ESPAÑOL

 

CLOS MÈVi blancDOL BLANC:

VINYES i VINIFICACIÓ:

Vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. Pluviometria anual d’uns 550 mm. Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Producció mitja 6500 kg/ha. Una vegada collit el raïm es derrapa i es premsa. El most obtingut és deix unes 12 hores sedimentant i separant la part neta del most tèrbol. Amb aquest most net omplint tancs d’acer inoxidable i sembrem llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és d´uns 15 dies a una temperatura de 14-15 ºC. Una vegada acabada la fermentació roman en tancs amb trasbalsos periòdics fins a l´embotellat.

El vi Clos Mèdol és un vi certificat pel Consell Català de Producció d´Agricultura Ecològica de Catalunya-CCPAE-. El vi és un cupatge de cartoixà i macabeu. Al tast trobem un vi blanc jove, fresc, aromàtic amb un bon pas de boca i bon postgust, gràcies a la maduresa i equilibri amb que es vàren collir les varietats que el conformen.

CLOS MÈVi negreDOL NEGRE:

VINYES i VINIFICACIÓ:

Vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. Pluviometria anual d’uns 550mm. Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Producció mitja 6500 kg/ha. Una vegada collit el raïm es derrapa i es trepitja omplint tancs d´acer inoxidable i sembrant llevats per iniciar la fermentació. La durada de la maceració és d´uns 8 dies a una temperatura de 20 a 24 ºC. Una vegada acabada la maceració es premsa i roman en tancs amb trasbalsos periòdics fins a l´embotellat.
El vi Clos Mèdol és un vi certificat pel Consell Català de Producció d´Agricultura Ecològica de Catalunya-CCPAE-. El vi és un cupatge de merlot i garnatxa negra. Al tast trobem un vi negre jove, fresc, aromàtic amb un bon pas de boca i bon postgust, gràcies a la maduresa amb que es vàren collir les varietats que el conformen.

 


-- Clos Mèdol Bag in Box en PDF --


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *