Snou Brut i Snou Brut Nature

Snou

SNOU BRUT

MACABEU, XAREL.LO I PARELLADA, D.O CAVA

VINYES i VINIFICACIÓ:

Vinyes de macabeu, xarel.lo i parellada, conreades en agricultura convencional.  Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es derrapa i es premsa. Amb el most s´omplen tancs d´acer inoxidable i es deixa reposar durant 24 hores. El dia següent se separa el most clar i se sembren els llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és de 15 dies a una temperatura de 14 a 15ºC. Amb el vi base afegim sucre i llevats i procedim a embotellar el vi amb ampolles tipus cava, dins de l’ampolla de cava farà la segona fermentació o presa d’escuma i restarà en criança durant un mínim de 12 mesos. Llavors procedirem a aclarir amb pupitres i al posterior degollat, afegim una mica de licor de dosatge: buscant, depenen de l’anyada, un sucre final entre 5-8g/l. de sucre i tapar amb un tap de suro.

NOTES DE TAST:

Color groc amb reflexos daurats. El gas carbònic està perfectament integrat, un rosari de bombolla fina i constant. Aroma varietal barreja de notes fresques (poma verda, fonoll, llima)  i flors blanques. El pas de boca ample, estructurat i fresc i amb nervi degut als seus tocs cítrics. A ressaltar la seva frescor, i la nul.la presència de notes herbàcies o amargors al llarg del tast  i el agradable post-gust.

GASTRONOMIA:

Aquest vi escumós permet un ampli ventall de maridatges gràcies als seu volum i estructura, molt adequat per aperitiu abans de dinar, també és el complement ideal per a la cuina de la comarca i postres. La temperatura de consum és al voltant de 5-8 ºC

SNOU BRUT NATURE

MACABEU, XAREL.LO I PARELLADA, D.O CAVA

VINYES i VINIFICACIÓ:
Vinyes de macabeu, xarel.lo i parellada, conreades en agricultura convencional. Els sòls són generalment franc-arenosos de baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es derrapa i es premsa. Amb el most s´omplen tancs d´acer inoxidable i es deixa reposar durant 24 hores. El dia següent se separa el most clar i se sembren els llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és de 15 dies a una temperatura de 14 a 15ºC. Amb el vi base afegim sucre i llevats i procedim a embotellar el vi amb ampolles tipus cava, dins de l’ampolla de cava farà la segona fermentació o presa d’escuma i restarà en criança durant un mínim de 15 mesos. Llavors procedirem a aclarir amb pupitres i al posterior degollat i posar un tap de suro.

NOTES DE TAST:
Color groc amb reflexos daurats. El gas carbònic està perfectament integrat, un rosari de bombolla fina i constant. Aroma varietal barreja de notes fresques (poma golden, préssec blanc, llima) i flors blanques. El pas de boca ample, estructurat i fresc i amb nervi degut als seus tocs cítrics. A ressaltar al final de boca la presència de fruits secs i el llarg post-gust.

GASTRONOMIA:
Aquest vi escumós permet un ampli ventall de maridatges gràcies als seu volum i estructura, molt adequat per aperitiu abans de dinar, també és el complement ideal per a la cuina de la comarca –cassoletes de peix, carns blanques, esqueixada de bacallà, taules de formatges, embotits lleugers, …-. La temperatura de consum és al voltant de 5-8 ºC.

vins del Baix Gaià


-- Snou Brut i Snou Brut Nature en PDF --


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *