Snou Negre

Snou negre Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra

Snou Negre

 

VINYES i VINIFICACIÓ

Vi Snou Negre de vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. Els sòls són generalment franc-sorrencs de baixa fertilitat. Una vegada collit el raïm es derrapa i es trepitja omplint tancs d’acer inoxidable i sembrant llevats per iniciar la fermentació. La durada de la maceració és d’uns 10 dies a una temperatura de 20 a 24ºC. Una vegada acabada la maceració es premsa i roman en tancs amb trasbalsos periòdics fins a l’embotellat. La proporció de varietats dins el cupatge és un 40% Merlot, un 30% Cabernet Sauvignon i un 30% Garnatxa negra.

NOTES DE TAST
Color cirera picota, força intens. Aroma de gran intensitat, apareixen notes de fruita fresca, (mora, nabiu, cirera) amb matissos de pebre negra. Bon pas de boca, tannins suaus. Final de boca elegant i persistent. Un vi fàcil que convida a beure.

GASTRONOMIA
Permet un ample ventall de maridatges gràcies als seus tanins madurs, és el complement ideal per a la cuina de la comarca (coques de recapte, esqueixada de bacallà, graellades de carn, embotits…). La temperatura òptima de consum és al voltant de 14-16ºC

Español:

VIÑAS Y VINIFICACIÓN

Vino Snou Tinto de viñas situadas en la Nou de Gaià, municipio del Tarragonès a unos 4 km en línea recta al mar Mediterráneo. Los suelos son generalmente franco-arenosos de baja fertilidad. Una vez cosechada la uva se derrapa y se pisa llenando tanques de acero inoxidable y sembrando levaduras para iniciar la fermentación. La duración de la maceración es de unos 10 días a una temperatura de 20 a 24ºC. Una vez terminada la maceración se prensa y permanece en tanques con trasiegos periódicos hasta el embotellado. La proporción de variedades dentro del coupage es un 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon y 30% Garnacha negra.

NOTES DE CATA

Color cereza picota, muy intenso. Aroma de gran intensidad, aparecen notas de fruta fresca, (mora, arándano, cereza) con matices de pimienta negra. Buen paso de boca, taninos suaves. Final de boca elegante y persistente. Un vino fácil que invita a beber.

GASTRONOMíA

Permite un amplio abanico de maridajes gracias a sus taninos maduros, es el complemento ideal para la cocina de la comarca (cocas de recapte, esqueixada de bacalao, parrilladas de carne, embutidos …). La temperatura óptima de consumo es alrededor de 14-16ºC

VINEYARDS AND WINEMAKING:

Red Wine Snou of vines located in the Nou de Gaià, municipality of the Tarragonès about 4 km in straight line to the Mediterranean Sea. Soils are generally French-sandy with low fertility. Once harvested the grapes are skimmed and filled with stainless steel fences and sowing yeasts to start the fermentation. The duration of the maceration is about 10 days at a temperature of 20 to 24ºC. Once the maceration is finished, the bottling is carried out on the fences with periodic racking. The proportion of varieties Within the blend is 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon and 30% Black Grenache.

TASTING NOTES

Cherry color, very intense. Aroma of great intensity, appeared notes of fresh fruit (blackberry, blueberry, cherry) with hints of black pepper. Good palate, soft tannins. Elegant and persistent finish. A wine that invites easy to drink

GASTRONOMY:

ENG: It allows a wide range of combinations thanks to its ripe tannins is the perfect complement to the cuisine of the region (cakes recapte Cod grilled meat, …). The optimum temperature for consumption is around 14-16ºC

 

vins del baix Gaià


-- Snou Negre en PDF --


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *