Vins Blancs Ecològics

Els vins blancs elaborats al Celler 9+ porten com a varietat principal el Cartoixà, nom com es denomina la varietat Xarel.lo a la zona del Baix Gaià.

La varietat Cartoixà és una varietat autòctona tan adaptada a la nostra zona, que ens permet elaborar vins monovarietals, tant vins blancs com vins per base cava.

Els vins blancs que elaborem són 100% Cartoixà, de vinyes velles i ambdós certificats pel CCPAE i per la D.O. Tarragona.

Vins blancs ecològics

Serra Alta Blanc Cartoixà

Vins blancs ecològics

Mèdol Blanc   Cartoixà

 

 

 

 

 

Al celler 9+ el.laborem dues gammes de vins:

MÈDOL: gamma de vins ecològics sense sulfits, actualment al mercat tenim el vi Mèdol blanc Cartoixà 100% fermentat en botes de castanyer, el Mèdol negre jove i el Mèdol Selecció, un vi amb 10 mesos de criança en botes de roure i castanyer. Ambdós certificats pel CCPAE i per la D.O. Tarragona.

SERRA ALTA: gamma de vi blanc Cartoixà 100% amb criança parcial amb botes de castanyer i el negre Tres Caràcters, un cupatge de garnatxa, merlot i cabernet criat en botes de roure francès. També tenim vins escumosos de llarga criança, com el Serra Alta Cartoixà amb la segona fermentació i criança amb tap de suro i el Serra Alta Gran Brut, un cupatge de pinot noir i cartoixà. Tots són vins certificats pel CCPAE i per la D.O. Tarragona. de producció limitada pensats per paladars exigents i sensibles; a preus assequibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *