Vins Negres Ecològics

Els vins negres elaborats al Celler 9+ són elaborats amb diferents cupatges en funció del vi a obtenir. Treballem amb varietats tradicionals com la Garnatxa negre, l’Ull de Llebre i la Sumoll; i també varietats internacionals com la Cabernet Sauvingnon, Merlot, Syrah i Petit Verdot.

Els vins negres que elaborem són de vinyes velles i vinyes joves,  certificades pel CCPAE i per la D.O. Tarragona.

Vins negres ecológics

Serra Alta Negre Tres Caràcters

Vins negres ecològics

Mèdol Negre Jove 2013

Vins negres ecològics

Mèdol Negre    Selecció

Vins negres ecològics

Cantaperdius Negre

 

 

 

 

 

MÈDOL: gamma de vins ecològics sense sulfits, actualment al mercat tenim el vi Mèdol blanc Cartoixà 100% fermentat en botes de castanyer, el Mèdol negre jove i el Mèdolelecció, un vi amb 10 mesos de criança en botes de roure i castanyer. Ambdós certificats pel CCPAE i per la D.O. Tarragona.

SERRA ALTA: gamma de vi blanc Cartoixà 100% amb criança parcial amb botes de castanyer i el negre Tres Caràcters, un cupatge de garnatxa, merlot i cabernet criat en botes de roure francès. També tenim vins escumosos de llarga criança, com el Serra Alta Cartoixà amb la segona fermentació i criança amb tap de suro i el Serra Alta Gran Brut, un cupatge de pinot noir i cartoixà. Tots són vins certificats pel CCPAE i per la D.O. Tarragona. de producció limitada pensats per paladar s exigents i sensibles; a preus assequibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *