Viticultura ecològica

Cultivem les varietats autòctones de la zona preservant el nostre patrimoni natural

Vins sans

Els procediments per elaborar els vins sempre són el màxim respectuosos amb el medi ambient. 

Evitem additius i conservants innecessaris per elaborar vins sans. L'exemple més notable que demostra aquests punts són els nostres Mèdol i Mèdol Selecció, vins sense cap mena de producte afegit, fruit de la fermentació alcohòlica del raïm ecològic. 

- Sense cap mena de conservant i/o antisèptic

- Sense sulfits

- Sense àcid ascòrbic

- Sense clarificants ni estabilitzants.

CELLER-MOISES-VIRGILI-003b-2_edited.jpg
 
CELLER-MOISES-VIRGILI-009.jpg

Agricultura respectuosa

L'agricultura biològica és un concepte diferent a l’agricultura convencional, caracteritzada per la sobreexplotació i contaminació de sòls.

És creativa, científica i avançada i permet la solució de grans problemes ambientals, sanitaris i socials. L'agricultura ecològica pot millorar la salut de productors i consumidors a l’evitar biocides, herbicides i altres productes tòxics: adobs sintètics, hormones,... millora en escreix la qualitat alimentària.

Conserva i amplia la varietat de plantes cultivades que els agricultors han sabut utiltizar per a millorar sòls i protegir collites. És ecològicament beneficiosa, al respectar les espècies silvestres animals i vegetals que conviuen al voltant dels cultius.


Moisès Virgili​

 

Vinyes mediterrànies

La influència del mar Mediterrani fa del Tarragonès una zona de clima càlid i suau, amb pluviometries mitges de 550 mm.

A les nostres vinyes conreem varietats blanques autòctones com Macabeu, Cartoixà i Xarel·lo. Tenim varietats negres tradicionals com Garnatxa, Ull de Llebre i Sumoll, així com varietats internacionals, tot i que en menor quantitat, com Petit Verdot i Cabernet Sauvignon. 

Les finques estàn controlades i certificades pel Consell Català d'Agricultura Ecològica.