SNOU NEGRE

snou_negre-682x1024.jpg
 

Vinyes i vinificació

Vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línea recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de Baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm es derrapa i s’omplen tines d’acer inoxidable on es duu a terme la maceració i fermentació del raïm. La durada de la maceració és d’uns 8 dies a una temperatura control·lada de 20-24ºC. Un cop acabada, el vi es premsa i roman en tancs d’acer inoxidable, sometent-lo a trasbalsos periòdics fins el moment de l’embotellat. 

Cupatge

40% Merlot 

30% Cabernet Sauvignon

30% Garnatxa negra 

Notes de tast

Color cirera fosc. Aroma de gran intensitat, on hi apareixen notes de fruita fresca (nabius, cireres) i matissos de pebra negra. Bon pas de boca, tannins suaus. Final de boca elegant i persistent. Un vi fácil, de diari, que convida a beure. Permet un ampli ventall de maridatges gràcies als seus tannins madurs. És el complement ideal per la cuina de la comarca (coques de recapte, esqueixada de bacallà, graellades de carn, formatges, etc). 

Temperatura òptima de consum és al voltant dels 14-16ºC.