SNOU ROSAT

 

Vinyes i vinificació
Vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada - la brisa marina -. Un cop collit el raïm, es derrapa i premsa. Després es fa la separació del most - el desfangat - i una fermentació lenta a baixa temperatura (14ºC). La durada de la fermentació és d’uns quinze dies a temperatura controlada. Després de fermentar roman en tancs d’acer inoxidable i se sotmet a trasbalsos periòdics fins el moment de l’embotellat. 
 
Cupatge
100% Garnatxa Negra

Notes de tast
Evoca aromes florals, com rosa i flor de taronger, i de fruites vermelles (maduixa, cirera,…). Al paladar, delicat, suau, amb notes de fruites vermelles fresques. Gras i alhora fresc, proporcionant grata sensació d’equilibri i un bon post-gust en boca. Ideal per aperitius o per combinar amb pasta, arrossos, marisc i formatges suaus. 
Temperatura òptima de consum és de 9ºC