SNOU ROSAT BRUT NATURE

Snou_cava_rose-683x1024-2.jpg
 

Vinyes i vinificació

Vinyes situades a la Nou de Gaià, municipi del Tarragonès a uns 4 km en línia recta al mar Mediterrani. Els sòls són franc-sorrencs de baixa fertilitat. El raïm madura perfectament gràcies a un clima càlid i a la marinada. Un cop collit el raïm, es derrapa i es premsa. Amb el most s’omplen tancs d’acer inoxidable deixant-lo reposar en fred durant 12-24 hores. A continuació, se separa la part clara del most de la part tèrbola (procés de desfangat). Amb el most net, sembrem llevats per iniciar la fermentació. La durada de la fermentació és d’uns 15 dies a una temperatura de 14-16ºC. Un cop acabada la fermentació, el vi roman en tancs i se sotmet a trasbalsos periòdics fins l’embotellat, on es du a terme la segona fermentació en ampolla amb una criança mínima de 12 mesos sobre les lies. Passat aquest temps, es procedeix al degollat i es tapa amb el tap de suro definitiu. 

Cupatge

85% Garnatxa negra

15% Pinot Noir

Notes de tast

Brut nature de gran intensitat aromàtica i frescor. Aromes nets amb records florals i de fruites vermelles (maduixa, gerd) que es fonen en una textura elegant de llarg i equilibrat post gust. Ideal per fer aperitius o acompanyar entrants freds. Ideal per arrossos, carns suaus o postres amb fruita o xocolata negra.

Temperatura òptima de consum és de 6ºC