top of page

A LES NOSTRES VINYES,

CONREUS

conreem varietats blanques autòctones com Macabeu, Cartoixà i Moscatell. Tenim varietats negres tradicionals com Garnatxa, Ull de Llebre i Sumoll, així com varietats internacionals, tot i que en menor quantitat, com Petit Verdot i Cabernet Sauvignon. 
 
Els procediments per elaborar els vins sempre són el màxim respectuosos amb el medi ambient. Evitem additius i conservants innecessaris per elaborar vins sans.
- Sense cap mena de conservant i/o antisèptic
- Sense sulfits
- Sense àcid ascòrbic
- Sense clarificants ni estabilitzants.
Les finques estàn controlades i certificades pel Consell Català d'Agricultura Ecològica.

9mes_04.jpeg

TOT COMENÇA AL 2010,

HISTÒRIA

quan ens vam llençar a la piscina en plena crisi i vam crear el Celler 9+ a la Nou de Gaià, a la comarca del Tarragonès, amb la idea d'elaborar diferents vins de les nostres pròpies vinyes, influenciades pel mar Mediterrani.

 

Vam decidir treballar la totalitat de les finques en agricultura ecològica; 38 hectàrees de les quals 20 en són vinyes, 4 d'oliveres, 5 de sembrats i 9 de garrofers. Creiem que elaborar vins ecològics i sense sulfits és, més que un caprici o una invenció, una necessitat. Els contaminants que són presents, no només a l'aire que respirem, sinó a tot el que mengem, la roba que portem, el material que utilitzem... Tornar als orígens és part del procés de canvi: conrear la terra amb respecte, elaborar els vins escoltant-los, obrir els sentits al que ens envolta.

 

Treballem per fer vins conscients per poder gaudir amb la família, els amics o amb un mateix, sense por a les conseqüències d'un vi mal elaborat. Cerquem que tot sigui just i perfecte en el seu àmbit...

DSC_0491_edited.png

EL VITICULTOR,

VITICULTOR

el Moisès Virgili i Rovira, és l'impulsor d'aquest projecte. Nouenc de cap a peus, ha treballat la terra des que era ben petit. La seva passió per l'agricultura el va portar a estudiar Enologia i Enginyeria Agroalimentària. Després d'adquirir experiència en cellers de renom i de diverses veremes arreu del món, es va decidir a obrir el seu propi celler.


Gràcies a les seves ganes d'innovar en un sector tan reduït com els vins ecològics i sense sulfits i al suport incondicional de la seva família, el celler creix i evoluciona seguint una filosofia ben clara: el futur serà sostenible o no serà.

bottom of page